Чому в Одесі впала котельня "Північна-2" і що збудують замість неї

Чому в Одесі впала котельня "Північна-2" і що збудують замість неї.

Чому в Одесі впала котельня "Північна-2" і що збудують замість неї. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
18 сiчня 16:18

Замість котельні "Північна-2" у Пересипському районі Одеси, яка обрушилася минулого року, збудують нову. Про це повідомляє директор КП "Теплопостачання міста Одеса" Ганна Позднякова на брифінгу.

За її словами, після закінчення опалювального сезону будуватимуть нову трубу, а стару частину демонтують. До нового опалювального сезону нова має бути зведена.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі тепловики оголосили тендер на проектування, а також на обстеження наших інших димових труб, щоб не сталося такої самої ситуації.

Чому впала труба

За результатами обстеження та оцінки технічного стану конструкцій надали експертний висновок від Одеської державної академії будівництва та архітектури.

За словами ректора ОДАБА Анатолія Коврова, серед головних причин можна виділити дві основні: аномальні погодні умови та низьку якість виконання робіт під час будівництва ствола труби.

Зазначимо, що труба на Паустовському була збудована у 1989 році та останній капітальний ремонт проходив у 2014 році. 2020 року на об'єкті проходила планова експертиза, жодних дефектів не знайшли.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах