В Одесі знайшли чоловіка, який запустив феєрверк у житловому кварталі для дружини друга

В Одесі знайшли чоловіка, який запустив феєрверк у житловому кварталі для дружини друга.

В Одесі знайшли чоловіка, який запустив феєрверк у житловому кварталі для дружини друга. Фото: od.npu.gov.ua

Події
19 сiчня 11:33

Поліцейські знайшли чоловіка, який запустив феєрверк у житловому кварталі Одеси для того, щоби привітати дружину друга. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія, що сталася 15 січня близько 21 години на Люстдорфській дорозі, зняли на відео та виклали в Інтернет, де його правоохоронці та виявили під час моніторингу соціальних мереж.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У відеопублікації невідомий використав піротехнічний засіб, який детонував прямо у дворі багатоповерхівок. Слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції встановила місце події і як речовий доказ вилучила коробку з-під салюту з отворами від 20 пострілів.

В рамках досудового розслідування, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, поліцейські встановили особу чоловіка, який, незважаючи на заборону використання піротехнічних засобів під час дії воєнного стану, запустив феєрверк. Він пояснив, що у такий спосіб вирішив привітати дружину приятеля з днем народження.

Ведеться слідство. Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру у хуліганстві. Йому загрожує штраф від 1,7 до 34 тисяч гривень, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років.

В Одесі знайшли чоловіка, який запустив феєрверк у житловому кварталі для дружини друга.В Одесі знайшли чоловіка, який запустив феєрверк у житловому кварталі для дружини друга. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах