В Одесі затримали торговця боєприпасами

В Одесі затримали торговця боєприпасами.

В Одесі затримали торговця боєприпасами. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 сiчня 18:00

Поліцейські затримали одесита, який торгував бойовими запасами. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зловмисник збув малознайомому чоловікові за півтори тисячі гривень гранату із запалом.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Поліцейські затримали зловмисника одразу після реалізації "угоди" на вулиці Поштовій. Слідчі спільно з вибухотехніками конфіскували у порушника ручну уламкову гранату із запалом, які, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні є вибухонебезпечним бойовим запасом РДГ-5.

Крім того, правоохоронці вилучили у фігуранта гроші, отримані ним за збут забороненого "товару".

За словами чоловіка, гранату він знайшов на одній із вулиць Одеси та зберігав її вдома з метою подальшого продажу, який невдало реалізувався в день затримання.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення кваліфікується за частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Походження заборонених предметів поліцейські встановлюватимуть під час досудового розслідування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах