Одесит зберігав удома гранати та наркотики

Одесит зберігав удома гранати та наркотики.

Одесит зберігав удома гранати та наркотики. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 сiчня 11:06

Щонайменше три роки ув'язнення загрожує мешканцю Одеси, який незаконно зберігав бойові припаси та наркотики. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, будинки у мешканця Хаджибейського району поліцейські виявили дві гранати, піротехніку та наркотичну речовину рослинного походження. Їх знайшли під час обшуку за місцем проживання чоловіка в одному із приватних будинків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Слідчі вилучили корпуси ручних осколкових гранат із двома запалками, які, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні є вибухонебезпечними бойовими запасами Ф-1 та РГД-5. Також поліцейські вилучили кілька піротехнічних виробів (наземний сигнальний патрон, реактивний сигнальний патрон та петарду) та кілька ємностей з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс.



За словами городянина, гранати та піротехніку він нібито придбав у невідомих осіб. А канабіс виготовив із конопель, яку виростив на своєму городі, і зберігав для себе.

За даними фактами, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 309 (незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частини першої статті 263 (незаконне звернення зі зброєю, бойовими запасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене їхніми санкціями, – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Усі вилучені заборонені предмети та кошти направили на експертні дослідження. Остаточна правова кваліфікація протиправних дій чоловіка та питання щодо повідомлення йому про підозру вирішуватиметься після отримання висновків експертів.

Слідство продовжується.

  • Одесит зберігав удома гранати та наркотики фото
  • Одесит зберігав удома гранати та наркотики фото 1
  • Одесит зберігав удома гранати та наркотики фото 2

Одесит зберігав удома гранати та наркотики фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах