На Одещині чоловік намагався вивезти до Молдови чотирьох ухилянтів, але не вийшло

На Одещині чоловік намагався вивезти до Молдови чотирьох ухилянтів, але не вийшло.

На Одещині чоловік намагався вивезти до Молдови чотирьох ухилянтів, але не вийшло. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 сiчня 12:06

На Одещині поліцейські викрили молодика в організації незаконного переправлення військовозобов'язаних чоловіків до Молдови. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції регіону.

Так, правопорушник, змовившись із невстановленою особою, організував незаконне переправлення через державний кордон України в обхід пунктів пропуску для чотирьох військовозобов'язаних чоловіків із Київської та Полтавської областей. В одному з месенджерів з тими, хто ухиляється, домовилися про умови незаконної угоди і отримали від них передоплату на криптогаманець за перевезення. Вартість послуг для кожного клієнта коливалася від двох до п'яти тисяч доларів США.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте реалізації їхнього плану завадили правоохоронці, зупинивши автомобіль, коли той прямував уже у напрямку кордону.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в організації незаконної переправки осіб через державний кордон України, скоєну за попередньою змовою групою осіб за кількома особами. Цей злочин кваліфікується за частиною другою статті 332 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від п'яти до семи років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Слідство продовжується. Поліцейські встановлюють інших, причетних до злочину.

На Одещині чоловік намагався вивезти до Молдови чотирьох ухилянтів, але не вийшло.На Одещині чоловік намагався вивезти до Молдови чотирьох ухилянтів, але не вийшло. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах