В Одесі підрядник привласнив кошти з ремонту шкільного укриття: подробиці

В Одесі підрядник привласнив кошти з ремонту шкільного укриття: подробиці.

В Одесі підрядник привласнив кошти з ремонту шкільного укриття: подробиці. Фото: od.gp.gov.ua

Події
24 сiчня 23:50

В Одесі підрядник заволодів бюджетними коштами під час виконання робіт з поточного ремонту найпростішого укриття закладу загальної середньої освіти у Пересипському районі.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Обвинувачений завищив обсяги фактично виконаних робіт, їх вартість та вартість використаних будівельних матеріалів, чим збільшив суму нібито витрачених коштів на ремонт бомбосховища.

Внаслідок таких протиправних дій на рахунок підприємства безпідставно перерахували за актами виконаних робіт понад 277 тисяч гривень. При цьому загальна вартість робіт за договором складала 1,3 мільйона гривень.

Для відшкодування заподіяної кримінальним правопорушенням шкоди прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо керівника підприємства-підрядника за фактом присвоєння бюджетних коштів та службового підроблення (частина четверта статті 191, частина перша статті 366 Кримінального кодексу України).

Також триває слідство стосовно інженера технагляду за фактом службової недбалості (частина перша статті 367 Кримінального кодексу України).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах