В Одесі та області оголосили штормове попередження

В Одесі та області оголосили штормове попередження.

В Одесі та області оголосили штормове попередження. Фото: facebook.com/zvezdadurdoma

Події
30 сiчня 14:12

В Одесі та Одеській області увечері та вночі 30 січня, а також і вранці 31 січня очікується туман, видимість становитиме 200-500 метрів. У регіоні діятиме штормове попередження. Про це повідомляє пресслужба мерії.

Так, як повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів, негода опуститься на наше місто
у найближчі одну-дві години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Патрульна поліція Одеської області попереджає, що на дорогах області та міста за несприятливих погодних умов водіям транспортних засобів необхідно максимально уважними та обережними за кермом. Увімкніть ближнє світло фар, неухильно дотримуйтесь швидкісного режиму, відмовтеся від ризикованих маневровок.

Пішоходам потрібно бути особливо уважними і переходити дорогу тільки в певних місцях на дозволений сигнал світлофора або жест регулятора. У темну пору доби на погано освітлених ділянках обов'язково використовувати світлоповертаючі елементи на одязі.

Нагадаємо, що останній місяць зими в Одесі буде досить теплим, а мінусова температура повітря на нас чекає всього тиждень і то лише вночі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах