Під Одесою жінка крала квіти з меморіалу пам'яті загиблих Героїв: її зловили

Під Одесою жінка крала квіти з меморіалу пам'яті загиблих Героїв: її спіймали.

Під Одесою жінка крала квіти з меморіалу пам'яті загиблих Героїв: її спіймали. Фото: od.npu.gov.ua

Події
31 сiчня 13:23

Поліцейські встановили жінку, яка забрала квіти з Еспланади пам'яті загиблих Героїв у місті Южне Одеської області. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Про зникнення живих квітів правоохоронцям повідомила мати одного із загиблих воїнів. Поліція розпочала перевірку викладених фактів, опитали городян, перевірили місця торгівлі, переглянули записи камер відеоспостереження та інше. Саме на одному з таких відеозаписів поліцейські побачили, як невідома жінка забирає з площі Перемоги квіти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За результатами вжитих поліцейськими заходів особу жінки встановили. Нею виявилася місцева мешканка.

За словами жінки, вона забрала квіти з меморіалу загиблим Героям та віднесла їх на море, де й залишила. Причини вчинку жінка пояснити не змогла.

Поліцейські склали на порушницю адміністративні матеріали за статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які направлять до суду. Санкція статті тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців за вирахуванням двадцяти відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб..

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах