Вісім тисяч доларів за оформлення інвалідності: в Одесі спіймалася на хабарі завідувачка поліклініки

Вісім тисяч доларів за оформлення інвалідності: в Одесі спіймалася на хабарі завідувачка поліклініки.

Вісім тисяч доларів за оформлення інвалідності: в Одесі спіймалася на хабарі завідувачка поліклініки. Фото: od.npu.gov.ua

Події
01 лютого 21:00

На Одещині завідувачка поліклініки потрапила на хабарі. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Так, оперативники спільно зі слідчими викрили на корупційній діяльності завідувачку консультативного поліклінічного відділення одного з інститутів Національної академії медичних наук України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Медпрацівниця обіцяла чоловікові оформити виписку про стан здоров'я, подачу та погодження в медико-експертній соціальній комісії інвалідності другої групи. Надалі це дозволило б ухилянту отримати відстрочку від мобілізації та безперешкодно виїхати за кордон.

31 січня правоохоронці затримали фігурантку під час отримання восьми тисяч доларів. Поки що їй повідомлено про підозру в частині третій за частиною третьою статті 368 ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовцем") Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах