Чергова дронова атака: над Одеською областю збили чотири БпЛА

Чергова дронова атака: над Одеською областю збили чотири БпЛА.

Чергова дронова атака: над Одеською областю збили чотири БпЛА. Фото ілюстративне: t.me/SJTF_Odes

Події
11 лютого 09:30

У ніч проти 11 лютого 2024 року окупанти завдали удару 45 ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з районів Балаклава і мис Чауда – Крим. Про це повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України.

До відбиття повітряного нападу залучили підрозділи зенітних ракетних військ, мобільних вогневих груп Повітряних сил та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію.

Внаслідок бойової роботи вдалося знищити 40 "Шахедів" супротивника в межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

У результаті бойової роботи на півдні України збили 26 дронів-камікадзе типу Shahed-131/136: 18 в Миколаївській області, чотири в Одеській та по одному в Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Вінницькій областях.

Напружена робота підрозділів протиповітряної оборони тривала понад п'ять із половиною годин. Пріоритетом ворога знову була прибережна смуга інфраструктури та агропромислові об'єкти. Через влучання в один із них у Миколаєві спалахнула пожежа, вибуховою хвилею пошкоджено навколишні житлові будинки, приватний автотранспорт місцевих мешканців та газопровід. Попередньо відомо про одного пораненого цивільного.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах