Одесит інформував ворога про місця дислокації ЗСУ та озброєння у регіоні

Одесит інформував ворога про місця дислокації ЗСУ та озброєння у регіоні.

Одесит інформував ворога про місця дислокації ЗСУ та озброєння у регіоні. Фото: od.gp.gov.ua

Події
12 лютого 13:59

Житель Одеси інформував ворога про місця дислокації ЗСУ та озброєння у регіоні, але його викрили та вручили йому підозру. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Так, йдеться про несанкціоноване поширення інформації про розташування Збройних Сил України (частина третя статті 114-2 КК України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, підозрюваний передавав знайомому, який знаходиться на території Росії та виконує завдання російських спецслужб, інформацію про розташування військових об'єктів та переміщення озброєння в Одесі та Чорноморську.

Насамперед, агресора цікавили точні координати місць зосередження підрозділів ППО, дані про залізничні перевезення та наявність у регіоні озброєння та військової техніки.

Крім текстових повідомлень, він надсилав фото та відео бойової техніки з прив'язкою до координат та докладним описом місцевості для їхньої подальшої поразки збройними силами держави-агресора.

За клопотанням прокурора йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Одесит інформував ворога про місця дислокації ЗСУ та озброєння у регіоні.Одесит інформував ворога про місця дислокації ЗСУ та озброєння у регіоні. Фото: od.gp.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах