В одеському пологовому будинку народилася п'ятикілограмова дівчинка

В одеському пологовому будинку народилася п'ятикілограмова дівчинка - фото

В одеському пологовому будинку народилася п'ятикілограмова дівчинка - фото

Події
14 лютого 07:56

Надзвичайно рідкісна та дуже приємна подія сталася в одеському пологовому будинку №5 – тут народилася дівчинка вагою п'ять кілограмів та 25 грамів, причому природним шляхом. Про це повідомляє прес-лужба Одеської міської ради.

Так, пологи приймав Заслужений лікар України Володимир Лебеденко із бригадою кваліфікованих високопрофесійних спеціалістів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пологи пройшли добре, без ускладнень. Дівчинка народилася здорова, з добрими показниками. Мама з донькою почуваються добре і вже виписані додому.

Зазначимо, що всього минулого тижня в Одесі народилися 123 маленькі українці, серед яких одна пара близнюків. Населення Одеси за тиждень поповнили 71 хлопчик та 52 дівчинки. Найбільше немовлят за тиждень побачили світ у пологовому будинку №7 – там прийняли 34 малюки.

Нагадаємо, що в Одеській обласній дитячій клінічній лікарні новий генеральний директор Ольга Удовіченко. Колективу лікарні нового директора презентував заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Олександр Харлов.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах