Собаці Багірі, який привезли до Одеси після теракту на Каховській ГЕС, знайшли сім'ю

Собаці Багірі, який привезли до Одеси після теракту на Каховській ГЕС, знайшли сім'ю - фото

Собаці Багірі, який привезли до Одеси після теракту на Каховській ГЕС, знайшли сім'ю - фото

Події
15 лютого 08:04

Восьмирічний собака Багіра, якого привезли до Одеси із затопленого Херсона, знайшов нову родину на Миколаївщині. Про це розповіли у Федерації порятунку тварин "Берсерк".

Після теракту на Каховській ГЕС фото з Багірою, яка обіймає та не хоче відпускати військового, облетіло інтернет. Вона стала символом теракту, який росіяни влаштували у червні 2023 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Символ життя, що перемогло, символ трагедії Каховського водосховища, собака-легенда на прізвисько Багіра – У РОДИНІ!!! Багіру в нову родину супроводжували, як і в перші дні порятунку, мама і хрещена мама. Найкраща дівчинка, найсвітліша і любляча людей Бага поїхала у свою власну родину. Живи 100 років, мала. Ти так довго цього чекала і ти, як ніхто інший, на це заслужила", – сказано в повідомленні волонтерів.

Багіру лікували протягом кількох місяців, оскільки у неї було пошкоджено хребет і переохолоджено задні лапи. Тепер вона житиме у приватному будинку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах