На Одещині померли породілля та немовля: подробиці

На Одещині померли породілля та немовля: подробиці.

На Одещині померли породілля та немовля: подробиці. Фото ілюстративне: sud.ua

Події
17 лютого 12:45

15 лютого в Татарбунарах померли породілля та немовля. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що до приймального відділення Татарбунарської лікарні надійшла 40-річна мешканка одного із сіл Лиманської територіальної громади з неуточненою вірусною інфекцією. Під час обстеження жінки лікарі з'ясували, що вона перебуває на 30-му тижні вагітності. На обліку в жіночій консультації загибла не перебувала.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У медичному закладі стан жінки погіршився, і лікарі провели кесарів розтин, під час якого вилучили мертву дитину. Породілля померла на операційному столі, попередньо, від набряку легенів.

За фактом смерті жінки та дитини слідчі територіального підрозділу поліції порушили кримінальне провадження за ознаками пункту першої частини другої статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою "Природна смерть". Також слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали провадження за статтею 140 ("Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником") Кримінального кодексу України.

Причини смерті жінки та дитини встановлять за результатами проведених судово-медичних експертиз.

Наразі слідство триває. Встановлюються всі обставини події.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах