Через недавню дронову атаку по Одещині в повітря потрапило майже 16 тонн вуглецю

Через нещодавню дронову атаку по Одещині в повітря потрапило майже 16 тонн вуглецю.

Через нещодавню дронову атаку по Одещині в повітря потрапило майже 16 тонн вуглецю. Фото ілюстративне: facebook.com/sw.dei

Події
17 лютого 17:20

У ніч проти 10 лютого російські війська тричі атакували Одеську область ударними безпілотниками. Від уламків одного зі збитих дронів постраждала технічна споруда припортової інфраструктури, що призвело до спалаху даху складського приміщення.

Як повідомили у пресслужбі Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу, загальна площа пожежі становила 200 квадратних метрів. Внаслідок займання в атмосферне повітря потрапило майже 16 тонн викидів діоксиду вуглецю.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Державні інспектори підрахували, що збитки, завдані атмосферному повітрі, становлять 48,2 тисячі гривень.

Інформацію передали до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для формування єдиного реєстру збитків, завданих довкіллю внаслідок збройної агресії.

Нагадаємо, в ніч проти 10 лютого російські окупанти атакували Одесу та Одеську область трьома хвилями дронів. Під час першої хвилі атаки удар припав на Одесу. Від уламків збитих БпЛА постраждала технічна споруда припортової інфраструктури. Один із працівників підприємства отримав осколкове поранення. Чоловіка госпіталізували.

Під час двох інших хвиль обстрілу були влучання у припортову інфраструктуру Подунав'я. Три співробітники отримали численні осколкові поранення та мінно-вибухові травми. В Ізмаїлі є пошкодження цивільної інфраструктури. Спалахнула пожежа у приватному будинку та гаражі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах