Під Одесою підірвали автомобіль: постраждали два представники Української добровольчої армії

Під Одесою підірвали автомобіль: постраждали два представники Української добровольчої армії.

Під Одесою підірвали автомобіль: постраждали два представники Української добровольчої армії. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 лютого 07:51

Увечері 19 лютого на Одещині, в селі Гвардійське, через вибух автомобіля постраждали два представники Української добровольчої армії. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Внаслідок вибуху транспортного засобу постраждали жінка з чоловіком. Вони потрапили до лікарні з численними травмами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці працювали пожежні, слідчо-оперативні групи слідчого управління ГУНП на Одещині та територіального підрозділу поліції, спеціалісти управління вибухотехнічної служби обласної поліції.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Йдеться про замах на навмисне вбивство двох людей, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Як відреагували в УДА

Альберт та Наталія Кручиніна.Альберт та Наталія Кручиніна. Фото: facebook.com/udainform

За їхньою інформацією, інцидент стався біля одного з військових об'єктів у передмісті Одеси. В авто знаходилися Альберт та Наталія Кручиніна.

Командування розцінює вказаний злочин як тероpтичний акт, а основною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки.

"Закликаємо всіх можливих очевидців злочину, а також осіб, яким відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, зв'язатися з командуванням УГА. Гарантуємо анонімність та винагороду у розмірі 10 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе затримати або ліквідувати ДРГ", - сказано в повідомленні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах