Теракт під Одесою: постраждалі в реаніанімації, а Стерненко обіцяє гроші за імена організаторів (оновлено)

Альберт та Наталія Кручиніна.

Альберт та Наталія Кручиніна. Фото: facebook.com/udainform

Події
20 лютого 11:15

Двоє активістів Альберт Кручинін та його дружина Наталія, чию машину вчора підірвали під Одесою, перебувають у реанімації. Постраждавши керівник громадської організації "Дія" Альберт Кручинін впав у кому, а його дружина у стабільно тяжкому стані.

Так, Наталя отримала важку акубаротравму і жодних оперативних втручань не передбачено. Альберт має численні травми, пошкодження та опіки, є підозра на травму хребта.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тим часом активіст та ексглава одеського осередку "Правого сектору" Сергій Стерненко повідомив, що готовий від себе особисто дати десять тисяч доларів винагороди за інформацію про організаторів та виконавців цього злочину.

Нагадаємо, що раніше побратими Кручиніних з Української добровольчої армії заявили, що подія – терористичний акт від ворожих ДРГ. Вони також оголосили винагороду у розмірі десяти тисяч доларів за інформацію про причетних до злочину.

Оновлено:

Поліція опублікувала відео із місця вчорашнього вибуху.

Повідомляється, що вибуховий пристрій був прикріплений під дном автомобіля за допомогою магнітів у районі правого переднього пасажирського сидіння. Еквівалент вибухового пристрою становив близько 400 г тротилу. За цим фактом відкрито кримінальну справу за статтею умисне вбивство, скоєне на замовлення.

Тим часом голова УДА Дмитро Ярош відвідав побратимів у лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах