В Одесі дівчинка-підліток добилася права в суді не жити з батьками

В Одесі дівчинка-підліток добилася права в суді не жити з батьками.

В Одесі дівчинка-підліток добилася права в суді не жити з батьками. Фото: yaizakon.com.ua

Події
21 лютого 15:01

В Одесі дівчинка-підліток звернулася до волонтерів, щоб не жити зі своїми біологічними батьками. У результаті справа дійшла до суду. Про це розповіла керівниця муніципальної служби у справах дітей Юлія Нікандрова на своїй сторінці у Facebook.

"Історія про дитину, яка прийшла до нас у службу за допомогою. У нашому випадку це називається самозверненням. Категоричне небажання перебувати в біологічній сім'ї. І на те був вагон причин. Подробиці історії розповідати не буду. З конфіденційних міркувань. Повірте, підстави були залізні., – Розповіла Нікандрова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті служба вивчила всі деталі та довела у суді, що позбавлення батьківських прав буде на користь дитини. Розгляд тривав рік. Тепер дівчинці шукатимуть прийомну сім'ю.

За словами Нікандрової, діти будь-якого віку можуть звертатися до служби на вулиці Косівська, 2-Д або за телефонами (048) 724-80-54, (048) 753-14-41, а також електронною поштою ssd@omr.gov. ua.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах