На Одещині священик використав катафалк та малолітню дитину, щоб вивезти чоловіка за кордон

На Одещині священик використав катафалк та малолітню дитину, щоб вивезти чоловіка за кордон.

На Одещині священик використав катафалк та малолітню дитину, щоб вивезти чоловіка за кордон. Фото: dpsu.gov.ua

Події
23 лютого 13:49

На Одещині священик використав катафалк та малолітню дитину, щоб вивезти військовозобов'язаного чоловіка за кордон до Молдови. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники Білгород-Дністровського загону на транзитній ділянці автодороги "Одеса-Рені" зупинили катафалк під керуванням 45-річного священнослужителя УПЦ. Клірик підвозив мешканця Луганської області призовного віку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перевізник мав намір заховати пасажира, щоб той нелегально потрапив до Молдови. Щоб кількість людей у транспортному засобі збігалася на виїзді з транзитної дороги, водій сховав у катафалку – під відрами, шинами та ковдрою десятирічного-літнього хлопчика – сина односельця.

Проте наміри церковнослужителя викрили прикордонники. Щодо нього направили повідомлення до поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 332 КК "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Дитину правоохоронці повернули батькам. На пасажира склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 204-1 КУпАП "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України". Справу направили до суду.

Відео: dpsu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах