В Одесі чоловік побив дев'ятимісячного сина співмешканки, бо тот заважав спати

В Одесі чоловік побив дев'ятимісячного сина співмешканки, бо заважав спати.

В Одесі чоловік побив дев'ятимісячного сина співмешканки, бо заважав спати. Фото: od.npu.gov.ua

Події
26 лютого 12:27

На Одещині чоловік побив дев'ятимісячного сина співмешканки, бо той заважав йому спати. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, до Березовського районного відділу поліції звернулася місцева мешканка та повідомила, що її маленького сина побив співмешканець. Мати малюка прокинулася і намагалася вгамувати співмешканця, проте той схопив хлопчика за обличчя пальцями і стиснув.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік пояснив поліцейським, що таким чином намагався заспокоїти дитину. Медики оглянули малюка та діагностували йому синці на обличчі та стегні. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, отримані дитиною тілесні ушкодження належать до категорії легких.

Фігуранту висунули звинувачення у заподіянні легкого тілесного ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України та тягне за собою штраф до 850 гривень або громадськими роботами до двохсот годин, або виправними роботами до одного року. Обвинувальний акт уже направили до суду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах