На Одещині судитимуть чоловіка, який "намалював" собі трьох дітей

На Одещині судитимуть чоловіка, який "намалював" собі трьох дітей.

На Одещині судитимуть чоловіка, який "намалював" собі трьох дітей. На фото мультсеріал "Сімпсони"

Події
27 лютого 15:07

На Одещині судитимуть "багатодітного батька", який придумав собі трьох дітей, щоб перетнути державний кордон. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, мешканець Чернігівської області намагався залишити країну через транзитну ділянку автодороги Одеса – Рені в Одеському районі з підробленими свідченнями про народження неіснуючих дітей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Викрили правопорушника, коли проходив прикордонний паспортний контроль. Співробітники Державної прикордонної служби виявили ознаки підробки у наданих громадянином документах, про що повідомили у поліцію.

Під час слідства поліцейські встановили, що військовозобов'язаний чоловік, не маючи жодних законних підстав виїхати з України, за місцем проживання у Чернігівській області, використовуючи комп'ютерну та оргтехніку, виготовив три свідоцтва про народження малолітніх дітей. Поліцейські вилучили сумнівні документи та направили їх на експертизу, яка підтвердила, що свідоцтва не відповідають аналогічним документам, які видаються та видаються уповноваженими установами на території України.

Правопорушнику висунули звинувачення у підробці посвідчення та іншого офіційного документа, що видається установою, яка має право видавати такі документи, та надають права та звільняють від обов'язків з метою використання, а також у використанні свідомо підробленого документа. Обвинувальний акт уже направили до суду. Чоловікові загрожує покарання штрафом до 17 тисяч гривень або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах