Кабмін погодив призначення першого заступника голови Одеської ОВА: хто ним став

Кабмін узгодив призначення першого заступника голови Одеської ОВ: хто ним став.

Кабмін узгодив призначення першого заступника голови Одеської ОВ: хто ним став. Фото: oda.od.gov.ua

Події
28 лютого 11:36

Кабінет Міністрів погодив призначення Олександра Харлова на посаду першого заступника голови Одеської обласної військової адміністрації. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Як зазначається на сайті Одеської ОВА, Олександр Харлов в облдержадміністрації відповідає за медичну сферу, сферу житлово-комунального господарства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Народився майбутній чиновник 5 вересня 1982 року у місті Кременчук, Полтавська область. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Правознавство". Має вчене звання – кандидат юридичних наук. Працював в органах прокуратури, зокрема обіймав посаду першого заступника прокурора Печерського району міста Києва. У 2020 році зайнявся адвокатською практикою, потім обіймав різні посади у Державній фіскальній службі України. Загалом він має 19 років стажу державної служби.

Нагороджений подякою за сумлінну службу (2005), нагрудним знаком "Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури" ІІІ ступеня (2011), Подякою Генерального прокурора України (2012), Грамотою Генерального прокурора України (2013), нагрудним знаком "Почесний працівник" ).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах