Привіт, весна: яка погода буде у Одесі у березні

Привіт, весна: яка погода буде у Одесі у березні.

Привіт, весна: яка погода буде у Одесі у березні. Фото: facebook.com/olga.bogdanova

Події
29 лютого 15:09

Згідно з прогнозами синоптиків, перша половина березня в Одесі буде холодною, оскільки на нас чекає навіть мінусова температура вночі та мокрий сніг. Зате потім буде потепління.

За даними порталу Meteofor, протягом березня середня денна температура повітря коливатиметься в районі +7-8°С.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Теоретично може випасти мокрий сніг 8 і 9 березня. Вони й будуть найхолоднішими днями місяця: у ці дні температура повітря не підніматиметься вище +4°С, а вночі може бути навіть -1°С. А після 23 березня температура вдень стабільно складатиме +10-12°С.

Опади у вигляді дощу прогнозують 6, 7, 12, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 28, 29 та 31 березня. А 26 березня Одесу цілком може затопити через зливу. У решту днів очікується хмарність або мінлива хмарність. Зрозуміло буде лише 3, 4 та 10 березня.

Погода в Одесі на березень.Погода в Одесі на березень. Фото: meteofor.com.ua

Раніше ми повідомляли про те, що найближчими днями в Одесі відбудеться триб'ют-шоу Rammstein, пройде благодійний вечір боксу та презентують музичний проект композитора Себастьяна Студницького та Одеського філармонічного оркестру – Memento Odesa. Vgorode дізнався, куди можна буде піти у нашому місті у п'ятницю та ці вихідні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах