Rammstein триб'ют-шоу та Memento Odesa: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Rammstein триб'ют-шоу та Memento Odesa: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Rammstein триб'ют-шоу та Memento Odesa: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: kartin.papik.pro

Дозвілля та їжа
28 лютого 22:50

Найближчими днями в Одесі відбудеться триб'ют-шоу Rammstein, пройде благодійний вечір боксу та презентують музичний проєкт композитора Себастьяна Студницького та Одеського філармонічного оркестру – Memento Odesa.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БАЛЕТИ "ШОПЕНІАНА. ПАХІТА"

Балет "Шопеніана".Балет "Шопеніана". Фото: operahouse.od.ua

Протягом одного вечора на сцені Оперного театру покажуть дві балетні вистави.

В програмі:

  • "Шопеніана" – хореографічна сюїта на одну дію, яскравий приклад класичного балету, в якому поєднуються полонез, мазурка, вальси та прелюдії Фредеріка Шопена. Постановку створено балетмейстером Михайлом Фокіним. Автор відновлення – Надія Федорова.
  • "Пахіта" – півгодинний балет на одну дію за мотивами новели Мігеля Сервантеса "Циганочка".

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 1 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 470 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка".В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка". Фото ілюстративне: babel.ua

Українська прем'єра легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї у 1971 році. Відтоді ця постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-опери – події, описані в Євангелії від Івана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

КОНЦЕРТ MEMENTO ODESA

Відео: YouTube-канал Studnitzky

Особливий проєкт виконавця зі світовим ім'ям Себастьяна Студницького та Одеського філармонічного оркестру під керуванням Володимира Дикого. Концертний тур Memento Odesa пройде у 12 містах Німеччини, а прем'єра програми відбудеться саме в Одесі.

Себастьян Студницький грає на трубі та фортепіано, має свій лейбл та мережу звукозапису Contemplate, є засновником та музичним керівником фестивалю XJAZZ! у Берліні.

Упродовж вечора твори цього композитора прозвучать у супроводі музикантів Одеського філармонічного оркестру. Також глядачі почують дуетні композиції з піаністом Андрієм Показом.

Усі кошти, отримані від концерту, спрямують до фонду закупівлі тактичної медицини.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 2 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 700 гривень

БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР ПРОФЕСІЙНОГО БОКСУ

В Одесі відбудеться благодійний вечір боксу.В Одесі відбудеться благодійний вечір боксу. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Вечір професійного боксу за участю 12 одеситів. На ринг вийдуть і перспективні дебютанти, і титуловані боксери. Глядачі не лише побачать видовищне протистояння, а й зможуть взяти участь у благодійному аукціоні. Кошти, отримані від продажу лотів з передової, передадуть нашим захисникам. У перерві публіку із 300 гостей розважатиме репер Артем Лоїк. У вартість місця зі столиком входять холодні закуски та безалкогольні напої.

ДЕ: Ministerium, вулиця Гоголя, 12

КОЛИ: 2 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 800 до 1 200 гривень

КОНЦЕРТ КАМЕРНОЇ МУЗИКИ

Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква.Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква. Фото: otdyhaem.com.ua

Національний одеський філармонічний оркестр запрошує глядачів на вечір камерної музики. У програмі: твори Фрескобальді, Вівальді, Сарасате та Годара. Окрім оркестру, на сцену вийдуть солісти Ганна Кравченко (скрипка) та Валерій Казаков (віолончель). 

ДЕ: Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 2 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ПЕРЕВІЗНИК"

Ганна Яблонська.Ганна Яблонська. Фото: glasweb.com

Прем'єра вистави за мотивами драми української поетеси, драматурга, лауреатки міжнародних конкурсів та премій – Ганни Яблонської. Колектив працював над створенням постановки протягом кількох місяців.

"Ця вистава стане особливою подією в житті театру та всього міста. Ганна Яблонська трагічно загинула 13 років тому, але її творчість, а значить і пам'ять про видатну одеситку, продовжують жити. І це дійсно дуже важливо, щоб одесити, і не тільки могли далі насолоджуватися роботами драматурга", – кажуть організатори.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 2 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 350 гривень

RAMMSTEIN TRIBUTE SHOW

Відео: YouTube-канал "Голос країни"

Унікальне шоу за участю симфонічного оркестру. Протягом вечора пролунають енергійні хіти культового рок-гурту Rammstein у виконанні Tribute Show, яке раніше зірвало овації на проєкті "Голос країни". Концерт триватиме півтори години.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 3 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 950 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТІНІ ЗАБУТИХ ПЕРЕДКІВ"

Вистава "Тіні забутих предків".Вистава "Тіні забутих предків". Фото: culturemeter.od.ua

Вистава за мотивами однойменної повісті Михайла Коцюбинського. Центральною темою розповіді залишається трагічна історія кохання Марічки та Івана, яка об'єднала в собі сильне почуття та людську ворожнечу. У спектаклі багато метафоричних сцен та образів-символів, розкриваються історичні витоки та риси народу.

У ролях: заслужений артист України Павло Чирва, Марія Буймович, Ірина Бесараб, Денис Григорук, Олена Нагаєва, Юрій Онопрійко та інші. Інсценування Василя Василька. Режисер-постановник – Іван Уривський. Пластика – Павло Івлюшкін.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 3 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень, для студентів, пенсіонерів та пільговиків – 80 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах