В Одесі сталися дві пожежі: серйозно постраждала чотирирічна дитина, загинула жінка

В Одесі сталися дві пожежі: серйозно постраждала чотирирічна дитина, загинула жінка.

В Одесі сталися дві пожежі: серйозно постраждала чотирирічна дитина, загинула жінка. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
01 березня 09:06

Увечері 29 лютого в Одесі сталися дві пожежі, в яких постраждав чотирирічний хлопчик і загинула жінка похилого віку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС на Одещині.

Так, о 21:13 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Академіка Заболотного. Горіло домашнє майно та балкон відкритим полум'ям квартири на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Площа загоряння становила 40 квадратних метрів. Під час пожежі постраждав хлопчик, 2019 року народження, який каретою швидкої медичної з опіками 35% тіла у тяжкому стані потрапив до лікарні до прибуття підрозділів ДСНС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Імовірна причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем, збитки – встановлюється. Від ДСНС залучали вісім одиниць техніки та 26 пожежників.

Друга пожежа сталася на вулиці Ковальській (Ковальській). Вчора о 23:03 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Після прибуття рятувальники встановили, що горить майно у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Загоряння загасили на площі 40 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі знайшли загиблу власницю, 1939 року народження. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучали шість одиниць техніки та 25 пожежників.

Усього за останню добу в Одесі сталося сім пожеж, в області – 13. З них вісім виїздів на спалах сухої рослинності на загальній площі 2,6 га.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах