В Одесі музикант військового оркестру працював на РФ

В Одесі музикант військового оркестру працював у РФ.

В Одесі музикант військового оркестру працював у РФ. Фото: bessarabiainform.com

Події
04 березня 15:55

В Одесі музикант військового оркестру працював на РФ і здавав ворогові позиції ЗСУ. Його визнали винними у державній зраді. Відповідне рішення ухвалив Біляївський районний суд Одеської області.

Чоловік обіймав посаду артиста першої категорії оркестру військової частини та мав звання "матрос", відповідав за фото та відеозйомку військових об'єктів, а також передавав координати підрозділів та персональні дані командування бригади морської піхоти Збройних сил України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одесит, можливо, причетний до організації російського ракетного удару, який стався у грудні 2022 року. Він також звинувачується у роботі за агентурною схемою на користь спецслужби РФ.

На судовому засіданні військовослужбовець визнав провину та пояснив, що передавав інформацію представнику російських спецслужб у месенджері Telegram, отримуючи за це гроші.

Чоловіку призначили покарання у вигляді 15 років ув'язнення. Раніше фігурната вже закликали до кримінальної відповідальності за інші злочини, зокрема за придбання та зберігання психотропних речовин.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах