Одесити можуть відвідувати укриття в дитячих садках та школах: що робити, якщо вони закриті

Одесити можуть відвідувати укриття в дитячих садках та школах: що робити, якщо вони закриті.

Одесити можуть відвідувати укриття в дитячих садках та школах: що робити, якщо вони закриті. Фото: kievvlast.com.ua

Події
06 березня 08:37

184 укриття шкіл та садів Одеси зараз відкриті для одеситів, їх можна відвідувати всім під час повітряної тривоги. Про це повідомила директор Департаменту освіти з науки Олена Буйневич.

За її словами, на них висять покажчики, таблички з телефонними номерами, а на асфальті намальовано стрілки руху до дверей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У кожне укриття міста запровадили ставку сторожа, що відкриває двері. Як тільки лунає тривога, вони звітують керівникові закладу, що двері відчинили. Керівник – начальник відділу освіти. Ті – відповідальному за департаментом. І це відбувається навіть уночі.

"Якщо закрито (ми не в космосі і можемо допустити таке, за останні півроку мали одну скаргу, сьогодні – Авт.) – негайно телефонуйте за вказаним на табличці укриття номером. Днем, коли уроки, укриття для дітей. Але нікому не відмовлять увійти, якщо людина опинилася під школою на сполох. Не повинні відмовляти. Я розумію, що всі люди. Але ми справді дуже прагнемо того, щоб у цьому був порядок. І дякуємо всім одеситам, хто користується укриттями освіти – вранці чистота", – розповіла Буйневич.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах