Вночі в Одесі була чергова атака шахедів: що відомо

Вночі в Одесі була чергова атака шахедів: що відомо.

Вночі в Одесі була чергова атака шахедів: що відомо. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
08 березня 08:08

У ніч із 7 на 8 березня в Одесі було чути вибухи. Перші – близько 23:24. Також у місті та області повідомляли про роботу сил ППО.

Повітряна тривога у регіоні була оголошена о 22:31. У Повітряних силах ЗСУ повідомляли, що кілька груп ворожих ударних безпілотників типу "Шахед" летять до Одеси з боку Чорного моря та Миколаївської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Три години підрозділи протиповітряної оборони відбивали хвилі "шахедів", що заходили з різних напрямків і складно маневрували, тероризуючи мирних людей.

"На Одещині пошкоджено інфраструктурний об'єкт, будівлі якого тривалий час законсервовані. На відкритій місцевості сталася пожежа, яка оперативно ліквідована. Інформація про постраждалих не надходила. Збито 18 дронів", – розповіли в силах оборони.

За інформацією Повітряних сил України, в ніч на 8 березня 2024 року противник атакував південь і схід України, застосувавши одну зенітну керовану ракету С-300, дві керовані авіаційні ракети Х-59 і 37 ударних БПЛА типу Shahed (район пусків безпілотників – Балаклава, Крим).

До відображення повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби.

В результаті бойової роботи збито 33 "шахеди" з 37 в межах Кіровоградської, Одеської, Херсонської, Миколаївської та Харківської областей. Серед них над Одещиною чотири збили силами та засобами підрозділів Військово-Морських Сил.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах