ЗМІ: тренер з фізпідготовки ФК "Чорноморець" не повернувся до України зі зборів із Туреччини (оновлено)

ЗМІ: тренер з фізпідготовки ФК "Чорноморець" не повернувся до України зі зборів із Туреччини.

ЗМІ: тренер з фізпідготовки ФК "Чорноморець" не повернувся до України зі зборів із Туреччини. Фото: twitter.com/Ігор Касьяненко

Події
14 березня 10:17

Тренер з фізпідготовки футбольного клубу "Чорноморець" Ігор Касьяненко не повернувся до України з тренувальних зборів у Туреччині. Про це повідомляє Sport.

Провівши в Одесі рівно два роки, на початку січня він разом із командою "моряків" вирушив на тренувальний збір до Туреччини, звідки не став повертатися на Батьківщину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За неофіційною інформацією, свою роботу в "Чорноморці" Касьяненко припинив задля подальшої втечі до СШ. Уродженець Луганська вирушив разом зі своєю родиною до Майамі.

Видання пише, що на його втечу з України триває розслідування.

При цьому у футбольному клубі "Чорноморець" утримуються від будь-яких коментарів щодо вищезгаданої ситуації до закінчення перевірки цього факту.

Оновлено:

З’явився офіційний коментар ФК “Чорноморець“ щодо втікача тренера/ Керівництво клубу засудило вчинок свого вже колишнього представника. У "Чорноморці" ініціювали процес анулювання Касьяненку тренерської ліцензії.

Ігор Касьяненко не зʼявився в аеропорту міста Анталья, коли команда відлітала в аеропорт міста Кишинів. Квиток на нього був придбаний, але в літаку на момент відправлення його не виявилося.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах