На Фонтанській дорозі водій Mercedes збив жінку похилого віку на "зебрі"

На Фонтанській дорозі водій Mercedes збив жінку похилого віку на "зебрі".

На Фонтанській дорозі водій Mercedes збив жінку похилого віку на "зебрі". Фото: od.npu.gov.ua

Події
14 березня 12:07

У середу, 13 березня, на Фонтанській дорозі в Одесі водій автомобіля Mercedes наїхав на літню одеситку, коли вона перетинала проїжджу частину дороги нерегульованим пішохідним переходом. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Постраждалу доправили до лікарні із закритими переломами лобової, лонної та сідничної кісток, забиттям головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водія перевірили на стан сп'яніння – він був тверезий.

Повні обставини пригоди з’ясовує слідчо-оперативна група з розслідування ДТП слідчого управління ГУНП в Одеській області.

Вирішується питання про внесення зазначених відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, яка спричинила тілесне ушкодження, що потерпіла середньої тяжкості) Кримінального кодексу України.

На Фонтанській дорозі водій Mercedes збив жінку похилого віку на На Фонтанській дорозі водій Mercedes збив жінку похилого віку на

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах