З туманами та невеликими дощами: яка погода буде в Одесі найближчими днями

З туманами та невеликими дощами: яка погода буде в Одесі найближчими днями.

З туманами та невеликими дощами: яка погода буде в Одесі найближчими днями. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
17 березня 22:16

За прогнозами синоптиків, найближчими будніми днями в Одесі очікується хмарна погода з помірними дощами. Температура вдень коливатиметься від +7°С до +13°С, а вночі – від -1°С до +7°С.

Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

18 березня

Хмарно. Уночі та вранці в місті та області пройдуть невеликі, а вдень помірні дощі. Вітер вдень дутиме з північного заходу, а решту доби з півдня. Швидкість вітру становитиме 7–12 метрів за секунду. Нічна температура в області коливатиметься від +2 до +7°С, а в місті складе від +5°С до +7°С. Удень в області потеплішає до +7–12°С, а у місті – до +8–10°С. Уночі та вранці вздовж узбережжя Одеської області очікується туман. Через це оголошено перший (жовтий) рівень небезпеки. Видимість на автошляхах становитиме від 500 метрів до кілометра.

19 березня

Хмарно. Подекуди невеликі опади. Уночі та вранці місцями туман. Вітер дутиме з південного сходу зі швидкістю 5–10 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від -1°С до +4°С, а вдень – від +7 до +12°С.

20–21 березня

Помірний, а вночі 20 березня невеликий, дощ. Температура вночі триматиметься в межах від 0°С до +5°С, а вдень – від +7°С до +12°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах