Обстріли Одеської області 5 та 10 березня: екологи підрахували збитки

Обстріли Одеської області 5 та 10 березня: екологи підрахували збитки.

Обстріли Одеської області 5 та 10 березня: екологи підрахували збитки. Фото: Фото: t.me/SJTF_Odes

Події
19 березня 07:52

Екологи підрахували збитки для навколишнього середовища внаслідок ворожих атак дронами Одеської області 5 та 10 березня. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу.

Так, атака передмістя Одеси 5 березня призвела до займання будівель рекреаційного об'єкту у передмісті Одеси. Площа пожежі становила 681 квадратний метр, а маса викидів діоксиду вуглецю сягнула майже 54 тонн. Загальна оцінка завданих збитків атмосферному повітрі становить понад 164 тисячі гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обстріл 10 березня викликав спалах складських будівель на Одещині. Площа пожежі на цей раз склала 20 квадратних метрів, а в атмосферне повітря потрапило 1,6 тонн діоксиду вуглецю. Збитки, завдані атмосферному повітрі, оцінюються у 4,8 тисячі гривень. Ці дані передали до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для включення до Єдиного реєстру збитків, завданих навколишньому середовищу внаслідок збройної агресії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах