В Одесі спіймали колаборантку, яка розповідала про "російський світ" у кафе

В Одесі спіймали колаборантку, яка розповідала про "російський світ" у кафе.

В Одесі спіймали колаборантку, яка розповідала про "російський світ" у кафе. Фото: dpsu.gov.ua

Події
19 березня 11:13

Одеські поліцейські зловили місцеву колаборантку, яка публічно заперечувала збройну агресію Росії проти України та підтримувала дії окупаційної влади. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, під час відпочинку в одному із кафе у Пересипському районі міста правопорушниця схиляла відвідувачів до своєї політичної позиції. Зокрема, заперечувала здійснення збройної агресії російської федерації проти України, публічно підтримувала рішення держави-агресора, схвалювала дії президента Росії, стверджуючи, що лише він зможе навести лад в Україні. Окрім цього, жінка зазначала, що зараз Росія веде спеціальну операцію на нашій території зі звільнення українського народу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Женіні повідомили про підозру у колабораційній діяльності, що кваліфікується частина першої статті 111-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про публічне заперечення громадянкою України про збройну агресію проти України та її публічні заклики до підтримки рішень та дій держави-агресора. Санкція статті передбачає покарання позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п'ятнадцяти років. Досудове розслідування продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах