Дівчинка, яка втратила ніжку після обстрілу Одещини, виступила на талант-шоу (відео)

Дівчинка, яка втратила ніжку після обстрілу Одещини, виступила на талант-шоу (відео).

Дівчинка, яка втратила ніжку після обстрілу Одещини, виступила на талант-шоу (відео). Скриншот відео телеканалу "ТЕТ"

Події
20 березня 21:40

Семирічна Олександра Паскаль, яка внаслідок обстрілу Затоки у травні 2022 року втратила одну ніжку, виступила на талант-шоу "Україна неймовірних людей".

Прем'єра випуску за участю Саші відбулася на телеканалі "ТЕТ" 16 березня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дівчинка виступила з гімнастичним номером. До травми мала з чотирирічного віку займалася гімнастикою.

"16 травня 2022 року ми з Сашунею поїхали до себе на дачу. Напевно, ми непросто так опинилися в той момент там. Пролунав вибух. Ракета прилетіла прямо ось до нас. Це слава Богу, що ми хоч стояли у дворі, а не в приміщенні, тому що нас би навіть і не знайшли. Коли вже прокинулася, почала її (Сашу – прим. редакції) шукати, бо її присипало будматеріалами. Їй на ніжку впала плита перекриття", – згадує про день трагедії мама Саші.

Унаслідок російського обстрілу дівчинка отримала відкритий перелом руки, переломи чотирьох ребер, травму голови та численні поранення. Протягом двох тижнів дитина перебувала в реанімації. На жаль, їй довелося ампутувати ніжку.

Сама дівчинка каже: "Навіть тоді в лікарні я не розуміла, що зі мною сталося... Єдине, що я запитала у мами – це, як я займатимуся гімнастикою".

Після виписки Саша пройшла реабілітацію в Австрії, отримала сучасний біотонічний протез і повернулася до тренувань з гімнастики. Минулого року вона вперше після травми виступила на змаганнях з художньої гімнастики.

Виступ Олександри Паскаль "Україна неймовірних людей" став одним із найкращих. Суддя шоу Надія Дорофєєва поставила їй максимальний бал – вісім.

Відео: YouTube-канал "Телеканал ТЕТ"

"Я не знаю, чи розумієш ти, наскільки ти надихаєш усіх нас. Я хочу сказати за себе, як ти надихаєш мене. У будь-який момент життя, якщо я подумаю, що мені десь щось там важко, я згадуватиму тебе. Ти неймовірна. Дякую за твій виступ. Ти красуня. Ти нереально крута. Браво!" – прокоментувала виступ дівчинки співачка.

Глядачі оцінили виступ Саші на шість. Таким чином, загалом юна гімнастка набрала 14 балів. Окрім неї, у цьому випуску свої таланти демонстрували ще семеро учасників. У фінал пройшов барабанщик Кирило Корзун. Він так само, як і маленька Саша, набрав 14 балів, проте глядачі оцінили його виступ на вісім, а згідно з правилами шоу, якщо двоє учасників набирають однакову кількість балів, у фінал проходить конкурсант, якому поставили вищу оцінку глядачі. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах