Стріляв у повітря, бо пасажир курив у салоні: в Одесі затримали таксиста

Стріляв у повітря, бо пасажир курив у салоні: в Одесі затримали таксиста.

Стріляв у повітря, бо пасажир курив у салоні: в Одесі затримали таксиста. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 березня 09:35

Увечері 21 березня на проспекті Гагаріна у Приморському районі Одеси водій таксі під час конфлікту з пасажиром вистрілив із пістолета у повітря, після чого поїхав.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці правоохоронці встановили, що конфлікт виник через те, що один із пасажирів почав палити в салоні авто. Зупинивши автомобіль, водій наказав пасажирам вийти, проте клієнти наполягали на продовженні руху. Тоді таксист дістав пістолет, вийшов із легковика і зробив один постріл вгору. Перелякані пасажири вибігли з автомобіля, а водій поїхав у невідомому напрямку.

Менш ніж за годину поліцейські встановили та затримали порушника на одній із вулиць міста. Під час огляду місця події та обшуку автомобіля таксі слідчі вилучили гільзу, предмет, зовні схожий на пістолет, та магазин із кількома патронами до нього. Походження цих предметів визначать за допомогою експертизи. За словами таксиста, зброю та патрони до неї він придбав в інтернеті для самооборони. 

Відео: YouTube-канал "Поліція Одещини"

Поліцейські повідомили порушнику про підозру за частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України ("Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням зброї"). Згідно із санкцією статті, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі слідство триває. Правоохоронці вирішують питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах