На Одещині сталася смертельна ДТП: загинув пішохід

На Одещині сталася смертельна ДТП: загинув пішохід.

На Одещині сталася смертельна ДТП: загинув пішохід. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 березня 19:20

22 березня близько 22:00 на автодорозі Київ – Одеса біля села Єлизаветівка сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією поліцейських, водій легковика KIA, рухаючись у напрямку Одеси, скоїв наїзд на чоловіка, який перебував на проїжджій частині дороги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місце події викликали карету швидкої допомоги, але, на жаль, постраждалий загинув до приїзду медиків.

Водія перевірили на стан сп'яніння. Перевірка показала, що він тверезий.

На місці події працювали слідчі та поліцейські. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Слідчі внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України. Винуватцеві ДТП загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У рамках провадження проведуть низку експертиз. Наразі триває слідство. Правоохоронці встановлюють повні обставини події.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах