Уклали фіктивний шлюб і намагалися виїхати за кордон: на Одещині затримали подружню пару

Уклали фіктивний шлюб і намагалися виїхати за кордон: на Одещині затримали подружню пару.

Уклали фіктивний шлюб і намагалися виїхати за кордон: на Одещині затримали подружню пару. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
24 березня 18:30

У пункті пропуску "Старокозаче" прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали пару, яка вигадала хитру схему нелегального виїзду за кордон.

Про це повідомили у пресслужбі Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

20 березня 47-річна жінка з інвалідністю та 52-річний чоловік уклали шлюб в Одесі і того ж дня вирушили до кордону з Молдовою.

У пункті пропуску молодята розповідали прикордонникам, що знайомі мало не з дитинства, проте історії дружини та чоловіка надто відрізнялися. У пари не збіглося навіть місце проживання. Охоронці кордону дійшли висновку, що ці двоє познайомилися незадовго до весілля чи безпосередньо перед розписом у РАГСі, оскільки недостатньо добре знають одне одного.

Також з'ясувалося, що минулого року ця одеситка вже виходила заміж та виїжджала разом зі своїм коханим до Молдови. До України той чоловік так і не повернувся.

Новоспеченому "чоловікові" прикордонники у перепустці через кордон відмовили. У результаті "дружина" також вирішила повернутись назад.

Про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 332 Кримінального кодексу України ("Незаконне переправлення осіб через державний кордон України"), прикордонники повідомили Нацполіції. Були стосунки пари серйозними, або шлюб уклали виключно для того, щоб чоловік зміг втекти за кордон, – з'ясують правоохоронці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах