Одесу атакували балістичними ракетами: що відомо (оновлено)

Одесу атакували балістичними ракетами: що відомо.

Одесу атакували балістичними ракетами: що відомо. Фото: gettyimages.com, Anton Petrus

Події
25 березня 18:15

У понеділок, 25 березня, російські окупанти атакували Одесу балістичною ракетою. Попередньо є ушкодження.

Повітряну тривогу оголосили о 17:23. У Повітряних Силах України повідомили, що є загроза застосування балістичного озброєння з півдня. Пізніше попередили про ракету і одразу пролунав перший вибух. Близько 17:40 в Одесі пролунали ще два потужні вибухи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Одеса та Одеський район, перебувайте, будь ласка, в укриттях до відбою! Це важливо! Ворог атакує нас ракетами!", – йдеться у повідомленні голови обласної ОВА Олег Кіпер у своєму телеграм-каналі.

В одному з районів міста після вибуху видніється дим, чекаємо на офіційні коментарі.

Оновлено о 19:32:

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер, cтаном на зараз постраждали три жінки. На щастя, поранення не важкі. 

Є пошкодження цивільної інфраструктури, вибите скло. Всі відповідні служби працюють.

Оновлено о 19:40:

Сили оборони Півдня повідомии, що ворог продовжує ракетні атаки. Застосовує різні види зброї. Знов вдарив по рекреаційній зоні Одеси подвійним ударом за балістичною траєкторією. Дві будівлі зруйновано, в будинках навколо повибивало скління. Попередньо відомо про чотирьох поранених.

Щодо ситуації з енергопостачанням: у Одесі станом на 19:00 у більше ніж 300 тисяч абонентів відсутня електроенергія. Фахівці роблять все можливе та неможливе, аби повернути світло у домівки одеситів.

Нагадаємо, що в ніч із 24 на 25 березня ворог продовжив удари по об'єктах енергетики на Одещині. Є ушкодження, у місті не було електропостачання, електротранспорт не працює. Як повідомляють Сили Оборони Півдня, перед атакою дронами з літака тактичної авіації, з акваторії Чорного моря, намагаючись зашкодити роботі ППО, російські терористи випустили на Одещині протирадіолокаційну ракету Х-31П. Ракета втратила бойову здатність у повітрі. Інформація про руйнування та постраждалих не надходила. Далі ворог атакував кількома хвилями дронів типу "Shahed-131/136" із акваторії Чорного моря. Чотири ударні БПЛА були збиті на Одещині, ще чотири на Миколаївщині. На Одещині уламки збитого дрону пошкодили енергетичний об'єкт і спричинили пожежу, через що було знеструмлено частину обласного центру та прилеглих населених пунктів. Пожежу ліквідували. Люди не постраждали. Відновлювальні та ремонтні роботи продовжуються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах