В Одесі оголосили штормове попередження, стали падати дерева: яка ситуація (оновлено)

В Одесі оголосили штормове попередження, почали падати дерева: яка ситуація.

В Одесі оголосили штормове попередження, почали падати дерева: яка ситуація. Фото: facebook.com/olga.bogdanova

Події
26 березня 08:12

У вівторок, 26 березня, в Одесі оголосили штормове попередження. Вітер дутиме до 20-25 метрів на секунду, тож ходити між деревами та рекламними щитами зараз небезпечно. Про це повідомляє пресслужби Патрульної поліції та міськради.

Учасників дорожнього руху та городян просять бути уважними та обережними. Адже в несприятливих погодних умовах зростає можливість потрапити в ДТП або травмуватися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По можливості залишайтеся вдома. Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибивання до берега, а також їхнє дрейфування вздовж узбережжя. Вкотре звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека перебування у пляжній зоні надто висока. І цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни (хв) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

Яка ситуація на дорогах

Комунальні служби працюють у посиленому режимі. Внаслідок довгого дощу та штормового вітру повалено дерева, на деяких вулицях є підтоплення, там працюють фахівці комунального підприємства "Міські дороги".

З 07:00 години ранку працівники "Міськзелентресту" виконують роботи з розпилювання та вивезення звалених дерев. Наразі утруднений проїзд за наступними адресами: на вулиці Левітана, 98 та Авангардній дорозі, де чотири дерева впали на проїжджу частину, утруднено рух автомобілів.

При необхідності на перехрестях з найбільш інтенсивним рухом патрульні проводять ручне регулювання. У цих дільниць зосереджені додаткові сили поліцейських, які стежать за дорожньою обстановкою до відновлення роботи світлофорів.

Якщо ви стали очевидцем ускладнень дорожнього руху, повідомляйте лінію 102.

Оновлено об 11:10:

Міськзелентрест повідомив, що станом на 10:00 годину ранку  26 березня відомо про 14 повалених дерев. Працюють чотири бригади. В першу чергу комунальники прибирають дерева, які впали на дороги та заважають проїзду автотранспорту. Роботи тривають.



  • В Одесі оголосили штормове попередження, стали падати дерева: яка ситуація (оновлено) фото
  • В Одесі оголосили штормове попередження, стали падати дерева: яка ситуація (оновлено) фото 1
  • В Одесі оголосили штормове попередження, стали падати дерева: яка ситуація (оновлено) фото 2

В Одесі оголосили штормове попередження, стали падати дерева: яка ситуація (оновлено) фото

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах