РФ атакувала Одещину БпЛА: є пошкодження єнергооб'єкта, в Одесі не працює електротранспорт

РФ атакувала Одещину БпЛА: є пошкодження єнергооб'єкта, в Одесі не працює електротранспорт.

РФ атакувала Одещину БпЛА: є пошкодження єнергооб'єкта, в Одесі не працює електротранспорт. Фото ілюстративне: Getty Images

Події
31 березня 09:40

У ніч проти 31 березня РФ випустила по Україні 11 ударних БпЛА типу Shahed-131/136. Ворог запустив дрони з Приморсько-Ахтарська та Криму.

Про це повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дев'ять БпЛА вдалося знищити силам протиповітряної оборони.

У пресслужбі Сил оборони півдня України зазначили, що під час цього обстрілу під прицілом опинилася енергетична інфраструктура Одещини та агропромислові потужності Херсонщини. Напружена бойова робота тривала близько двох годин.

В Одеській області ліквідували всі вісім безпілотників противника, однак від падіння уламків одного зі збитих дронів спалахнула пожежа на енергооб'єкті. Внаслідок цього кілька населених пунктів залишилися без світла. Пожежу ліквідували. Люди не постраждали. Наразі тривають відновлювальні роботи.

У пресслужбі Одеської міської ради повідомили, що через обмеження подачі електроенергії в Одесі тимчасово не курсуватиме електротранспорт. Рухомий склад завели в депо. На магістральних маршрутах збільшили кількість рухомого складу автобусів середнього та великого класів.

Також цієї ночі росіяни спрямували по Україні 14 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95мс із Саратівської області. У напрямку Одеської області ракетних цілей не було. В інших регіонах силами протиповітряної оборони знищено дев'ять ракет Х-101/Х-555.

Нагадаємо, напередодні ворог також атакував Одещину дронами-камікадзе. Два дрони вдалося збити, однак у результаті обстрілу постраждали електричні мережі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах