В Одесі зловили "екстрасенса", яка "знімала порчу" і крала гроші у пенсіонерів

В Одесі спіймали "екстрасенса", яка "знімала порчу" і крала гроші у пенсіонерів.

В Одесі спіймали "екстрасенса", яка "знімала порчу" і крала гроші у пенсіонерів. Фото ілюстративне

Події
02 квiтня 10:25

В Одесі спіймали "екстрасенса", яка "знімала порчу з дітей" і крала гроші у людей похилого віку. Правопорушниця на вулиці втиралася в довіру до потерпілих, "передбачала", що їхнім дітям "пороблено", та пропонувала допомогу у знятті прокляття. Ритуал робила вже в хаті на грошах, які потім тихенько прибирала із собою. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, 45-річна одеситка на вулиці представилася 75-річній пенсіонерці знайомої її дочки і під час бесіди повідомила, що на дочку наведено "порчу", проте вона може провести зворотний ритуал.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повіривши незнайомці, жінка похилого віку запросила її до квартири, де та почала "знімати прокляття". Для проведення ритуалу їй знадобилися всі кошти, що були у будинку. Господиня віддала "ворожці" 7000 доларів та 19000 гривень. Завершивши "рятувальний" ритуал, гостя загорнула кошти в рушник і сказала покласти їх на шафу і кілька днів не чіпати. Сама ж, покидаючи будинок, тихенько забрала їх із собою.

Помітивши зникнення грошей, жінка розповіла все онукові, і той звернувся до поліції.

На встановлення особи зловмисниці та місця її знаходження правоохоронцям знадобилося кілька годин. Як виявилося, вона скоїла ще чотири аналогічні злочини.

Під час проведення обшуку за місцем проживання фігурантки правоохоронці вилучили понад 12 тисяч доларів, понад 2,5 тисяч євро, понад 80 тисяч гривень та інші речові докази.

Правопорушницю затримали та повідомили їй про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві, вчиненому в умовах воєнного стану, що завдало значної шкоди потерпілому. Також вирішується питання про повідомлення їй про підозру у скоєнні інших чотирьох встановлених епізодів.

  • В Одесі зловили "екстрасенса", яка "знімала порчу" і крала гроші у пенсіонерів фото
  • В Одесі зловили "екстрасенса", яка "знімала порчу" і крала гроші у пенсіонерів фото 1
  • В Одесі зловили "екстрасенса", яка "знімала порчу" і крала гроші у пенсіонерів фото 2

В Одесі зловили "екстрасенса", яка "знімала порчу" і крала гроші у пенсіонерів фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах