Вночі російські окупанти атакували енергоінфраструктуру Одеської області

Вночі російські окупанти атакували енергоінфраструктуру Одеської області.

Вночі російські окупанти атакували енергоінфраструктуру Одеської області. Фото: t.me/SJTF_Odes

Події
05 квiтня 07:49

Минулої ночі, з 4 на 5 квітня, ворог стрімко атакував Одеську область, спрямувавши удар на енергетичну інфраструктуру. Протягом півгодинної бойової роботи всі чотири дрони були збиті. Про це повідомляють Сили оборони Півдня.

Так, повітряну тривогу оголосили о 03.23. Група ударних БПЛА з акваторії Чорного моря рухалася у напрямку Одещини (Затоки). Далі БПЛА були в Білгород-Дністровському районі Одеської області, курс північний. Відбій оголосили о 04:25.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усього вночі ворог кількома хвилями ударних дронів атакував із півдня. БпЛА типу Shahed-131/136 із тимчасово окупованого Криму заходили як через тимчасово окуповану лівобережну Херсонщину, так і з акваторії Чорного моря. 13 БпЛА типу Shahed-131/136 був збитий Півдні.

Перша хвиля атаки була спрямована на Запоріжжя та Дніпропетровщину. Протягом більш ніж двогодинної бойової роботи було збито дев'ятьох безпілотників: двох на Дніпропетровщині та семи на Запорізькій області.

Ворог знову прокладає маршрути через житлові квартали мирних населених пунктів, внаслідок чого уламки збитих дронів спричинили пошкодження кількох приватних будинків та господарських споруд у Запорізькому районі. Люди не постраждали.

У наступній хвилі ворог стрімко атакував Одеську область.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах