РФ атакувала портову інфраструктуру Одеси балістикою: постраждала жінка (оновлено)

РФ атакувала портову інфраструктуру Одеси балістикою: постраждала жінка - фото

РФ атакувала портову інфраструктуру Одеси балістикою: постраждала жінка - фото

Події
07 квiтня 08:50

Пізно ввечері 6 квітня ворог знов вдарив балістикою по Одеській області. Окупанти випустили ракету, імовірно "Іскандер-М, спрямувавши її на припортову  інфраструктуру.

Про це в неділю, 7 квітня, повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок удару виникла пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Зазнали руйнувань адміністративна та технічна будівлі. Постраждала  співробітниця одного з навколишніх підприємств. Жінка отримала акубаротравму.

ОНОВЛЕНО: Прокурори розпочали досудове розслідування цієї атаки за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина перша статті 438 Кримінального кодексу України). За даними слідства, постраждала жінка, яка прямувала до бомбосховища. Її госпіталізували. Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місці подій прокурори у взаємодії зі слідчим документують черговий воєнний злочин РФ.

Зазначимо, що повітряну тривогу ввечері 6 квітня в Одеській області оголосили о 21:36. О 21:39 у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України попередили про загрозу застосування балістичного озброєння із Криму. О 21:40 в місті почали лунати вибухи. Військові повідомили, що йде бойова робота та закликали громадян не заважати Силам оборони та не орієнтувати ворога й не ризикувати власним життям, фільмуючи роботу ППО.

Нагадаємо, удень 6 квітня російські окупанти також атакували Одеський район балістичною ракетою, імовірно, "Іскандер-М". У результаті обстрілу є пошкодження обладнання та адміністративної будівлі. Загинув цивільний співробітник.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах