Атака БпЛА по Одеському району: є влучення та руйнування

Атака БпЛА по Одеському району: є влучення та руйнування.

Атака БпЛА по Одеському району: є влучення та руйнування. Фото ілюстративне: Сили оборони півдня України

Події
08 квiтня 07:30

У ніч проти 8 квітня російські терористи вкотре спрямували декілька хвиль ударних БпЛА типу Shahed-131/136 по південних регіонах.

Про це повідомили у Силах оборони півдня України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В Одеському районі, на жаль, не обійшлося без влучень. Унаслідок ворожого удару є пошкодження логістично-транспортного об'єкта. Наслідки уточнюються. Також від падіння уламків збитого дрону зазнала руйнувань АЗС. Люди не постраждали.

Військові зазначили, що ціллю окупантів була критична інфраструктура. Сили протиповітряної оборони відбивали ворожу атаку близько трьох годин.

В операційній зоні Сил оборони півдня вдалося збити сім дронів: чотири – на Одещині, два – на Миколаївщині, один – на Кіровоградщині.

Загалом, за інформацією Повітряних Сил ЗСУ, цієї ночі ворог випустив по Україні 24 ударні БпЛА типу Shahed-131/136. 17 безпілотників вдалося збити.

Зазначимо, що повітряну тривогу в Одесі та Одеській області оголосили о 23:47 7 квітня. Військові попередили про те, що з Чорного моря в напрямку Одещини рухаються ударні БпЛА. Під час тривоги в місті було чутно вибухи, працювала ППО. О 00:35 8 квітня дали відбій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах