Нічна атака РФ з інфраструктури Одеської області: розпочали розслідування

Вночі окупанти потрапили до транспортного об'єкту та АЗС під Одесою: подробиці.

Вночі окупанти потрапили до транспортного об'єкту та АЗС під Одесою: подробиці. Фото ілюстративне: t.me/SJTF_Odes

Події
08 квiтня 10:04

За фактом нічної атаки РФ по Одеській області, внаслідок якої було пошкоджено логістично-транспортний об'єкт, розпочали розслідування. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Одеської області.

Так, справу порушили за частиною першою статті 438 Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни. Правоохоронці оглядають місце влучення та документують наслідки атаки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що за даними Сил оборони півдня, в ніч проти 8 квітня в Одеській області ППО збила чотири дрони типу Shahed-131/136. Є влучення в Одеському районі. Пошкоджено логістично-транспортний об'єкт. Уламками збитого "шахеда" також пошкоджено АЗС. На щастя, люди не постраждали.

Всього в ніч на 8 квітня 2024 року збито керовану авіаційну ракету Х-59 у Дніпропетровській області та 17 із 24 ударних БпЛА типу "Shahed-131/136" в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Хмельницькій та в Житомирській областях.

В операційній зоні Сил оборони півдня вдалося результативно відпрацювати по семи з снаряда, що баражують.

Ворог завдав удару керованої авіаційної ракети Х-59 з повітряного простору окупованої Запорізької області та 24 ударними БпЛА типу Shahed-131/136 з мису Чауда – Крим, районів Курськ, Єйськ – РФ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах