Будинок на проспекті Шевченка, який постраждав від "шахеда", частково демонтують (відео)

Будинок на проспекті Шевченка, який постраждав від "шахеду", частково демонтують.

Будинок на проспекті Шевченка, який постраждав від "шахеду", частково демонтують. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
08 квiтня 14:06

В Одесі оцінили пошкодження будинку на проспекті Шевченка, який постраждав від масованої атаки в ніч проти 25 січня через застосування БпЛА. Внаслідок збройної агресії було пошкоджено кілька житлових будинків, складське приміщення, соціальну інфраструктуру. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

За інформацією військових, дрони потрапили до будинків у збитому стані, без бойової частини. Саме тому вдалося уникнути масштабніших руйнувань. Сьогодні, 8 квітня, на проспекті Шевченка розпочалися роботи з демонтажу частини будинку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео: dumskaya.net

За даними технічного звіту, складеного 15 березня, двоповерхова будівля була визнана частково знищеною. Зокрема, дев'ять квартир на другому поверсі виявилися непридатними для проживання. Однак іншу частину будинку може бути відновлено. Власники постраждалих від цієї трагедії квартир уже подали необхідні документи та отримують компенсації за знищене майно. Представники місцевої влади підтверджують, що процес компенсації є у роботі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах