16-річного хлопця з Одеської області підозрюють у вбивстві матері та сестри: все через відмову дати кишенькові гроші

16-річного хлопця з Одеської області підозрюють у вбивстві матері та сестри: все через відмову дати кишенькові гроші.

16-річного хлопця з Одеської області підозрюють у вбивстві матері та сестри: все через відмову дати кишенькові гроші. Фото: od.npu.gov.ua

Події
08 квiтня 18:03

16-річному жителю з Подільського району Одеської області повідомили про підозру у вбивстві матері та молодшої сестри. Його затримали і тепер йому загрожує 15 років ув'язнення. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Першим на місці події, що сталася у місті Ананьєв 6 квітня, виявився 11-річний син загиблої жінки, який і повідомив поліцейських. У будинку сім'ї слідчо-оперативна група за участю судово-медичного експерта виявила 38-річну жінку та семирічну дівчинку без ознак життя зі слідами тілесних ушкоджень.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тіла матері та дочки були відправлені на судово-медичну експертизу. Попередньо обидві жертви померли на місці події від гострої крововтрати та ножових поранень.

У ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські оперативно встановили причетність до вказаного злочину старшого, 16-річного сина покійної. Його оперативники розшукали на вулиці міста під час прогулянки.

З'ясувалося, що між юнаком та матір'ю виник конфлікт через її відмову йому в кишенькових грошах. Розлютившись, хлопець кілька разів ударив маму в шию кухонним ножем, а знаряддя злочину кинув у піч. Також він вчинив і з сестричкою, яка перебувала у сусідній кімнаті та мимоволі стала свідком злочину. Для вбивства дівчинки зловмисник використав другий ніж.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину, біоматеріали та інші речові докази, які мають значення у справі. Криміналісти слідчого управління ГУНП в Одеській області за допомогою мобільної ДНК-лабораторії оперативно досліджували біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки вбитих та фігуранта. Результати дослідження підтвердили причетність молодої людини до скоєння злочину.

Забравши достатню кількість доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Любашівської окружної прокуратури повідомили юнака про підозру у вбивстві, тобто навмисне протиправне заподіяння смерті двом особам, зокрема малолітній дитині. Підозрюваний перебуває у слідчому ізоляторі, йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

Слідство продовжується. У рамках кримінального провадження призначено низку судових експертиз, проводяться інші слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події.

Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах