Нічна атака шахедами та ракетою на Одещині: збили сім дронів, але є пошкодження (оновлено)

Вночі над Одеською областю збили сім дронів, але є влучення уламків.

Вночі над Одеською областю збили сім дронів, але є влучення уламків. Фото ілюстративне: Getty Images

Події
11 квiтня 08:11

Сьогодні вночі, з 10 на 11 квітня, Одеську область знову атакували ударними дронами, були чутні вибухи. Тривога тривала понад сім годин. Під прицілом агресора знов енергетична інфраструктура. Про це повідомляють Сили Оборони Півдня.

21 дрон було знищено під час бойової роботи сил протиповітряної оборони, з яких сім на Одещині.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Одещині уламки збитих дронів викликали спалах на території енергетичного об'єкту. Пожежу оперативно гасили, люди не постраждали.

Наразі відключених від електроенергії абонентів немає.

Згідно з ранковою інформацією Генштабу ЗСУ, вночі російські окупанти завдали чергового масованого удару по Україні, застосувавши крилаті ракети та БПЛА типу Shahed-136/131. За попередньою інформацією, силами та засобами протиповітряної оборони України 37 із 40 БПЛА було знищено. Інформація про ракети уточнюється.

Як повідомила в ефірі телемарафону керівник об'єднаного прес-центру ОК "Південь" Наталія Гуменюк, на півдні України є влучення, ворог атакував об'єкти енергетики.

ППО відпрацювало досить ефективно.

"Під дроновою атакою ворога були об'єкти енергетики. Ворог продовжує тероризувати промисловість, енергосистему і все, що може живити Україну. Такі атаки зосереджені навколо важливих об'єктів. На прикладі вчорашньої доби в Одеській області хочу відзначити, що ворог використовує тактику подвійних ударів і б'є. де готуються відновлювальні роботи", – розповіла вона.

Оновлено:

Сили оборони Півдня повідомили, що акета Х-31, яку вночі спрямувала на Одещину, втратила свою бойову спроможність над акваторією Чорного моря.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах