Чергова атака "Шахедів": на Одещині збили ворожий БпЛА

Чергова атака "Шахедів": на Одещині збили ворожий БпЛА.

Чергова атака "Шахедів": на Одещині збили ворожий БпЛА. Фото ілюстративне: "РБК-Україна"

Події
12 квiтня 07:35

Уночі 12 квітня російські окупанти вкотре спрямували декілька хвиль ударних БпЛА типу Shahed-131/136 з півдня. Під прицілом ворога була енергетична інфраструктура різних регіонів України.

Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Напружена бойова робота Сил протиповітряної оборони на півдні тривала близько п'яти годин.

На півдні України вдалося збити сім баражуючих снарядів: чотири – на Дніпропетровщині та по одному на Херсонщині, Миколаївщині та Одещині.

Внаслідок падіння уламків збитого дрону у Криворізькому районі на об’єкті енергетики спалахнула пожежа. Її вдалося локалізувати, вогнеборці продовжують роботу. Наслідки уточнюються. Люди не постраждали.

Загалом, за даними Повітряних Сил ЗС України, у ніч проти 12 березня окупанти випустили по Україні з мису Чауда в тимчасово окупованому Криму 17 БпЛА типу Shahed-131/136. 16 ворожих дронів у межах Миколаївської, Одеської, Херсонської, Дніпропетровської, Вінницької та Хмельницької областей знищили наші захисники.

Зазначимо, що тривогу в Одеській області оголосили в 02:15. У Повітряних Силах попереджали про те, що група ударних БпЛА на заході Херсонської області летить курсом в акваторію Чорного моря в напрямку Одеси, а ще одна група БпЛА на північному-сході Одеської області курсує в напрямку Вінницької області. Близько 02:28 в області було гучно, працювала ППО. У Силах оборони півдня України повідомили, що йде бойова робота. О 04:11 дали відбій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах