На Одещині військовослужбовець влаштував дебош у поліклініці: у ТЦК прокоментували інцидент

На Одещині військовослужбовець влаштував дебош у поліклініці: у ТЦК прокоментували інцидент.

На Одещині військовослужбовець влаштував дебош у поліклініці: у ТЦК прокоментували інцидент. Фото: rbc.ua

Події
12 квiтня 12:56

У Болградській центральній лікарні військовослужбовець влаштував дебош у поліклініці, через що персоналу довелося викликати поліцію. Служба зв'язків із громадськістю Одеського обласного ТЦК та СП прокоментувала інцидент.

За їхньою версією, під час відвідування лікаря між військовослужбовцем одного з районних ТЦК та СП із роти охорони та персоналом лікарні сталася сутичка. За фактом порушення військовослужбовцям громадського порядку та його неетичної поведінки щодо інших людей розпочали службове розслідування. Встановлюються докладні події.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Командування Одеського обласного ТЦК та СП категорично засуджує будь-які прояви некоректної поведінки, зверхнього ставлення та порушення законодавства як підлеглим особовим складом, так і подібні прояви у суспільстві щодо військовослужбовців.

За результатами службового розслідування винні будуть встановлені та притягнуті до відповідальності. Командування співпрацює з правоохоронними органами та органами військового правопорядку для об'єктивного встановлення обставин та визначення ступеня провини кожного учасника інциденту", – йдеться у повідомленні ТЦК та СП.

Неадекватний пацієнт на прийомі у нарколога в поліклінічному відділенні Болградської центральної районної лікарні витяг з кишені пістолет і почав загрожувати оточуючим.

Зазначимо, що за даними видання Бессарабія.Inform, п'яний чоловік витяг з кишені пістолет і почав загрожувати оточуючим. Двом жінкам вдалося вибити зброю у нього з рук, після чого бешкетника заштовхали до кабінету і замкнули. Після цього на місце інциденту викликали поліцію, тим часом з поліклініки евакуювали персонал та пацієнтів. Через деякий час прибулі автоматники зайшли до буйного відвідувача і затримали його.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах